HAPPY MEOW YEAR! Šta nam zvezde spremaju u 2017?







Dragi moji astromačkoljupci,

da vam Više Kosmičke Sile otkriju tajnu alhemijskog recepta ESENCIJE {bezuslovne} LJUBAVI! – jer Ona je ključ kapije do Izvora svih Isceljenja! Sve drugo se misteriozno posloži samo od sebe... kad se napijete njene svete vodice! 🍹

Oni koji me prate na fb page-u već znaju da sam podsetila na jednu divnu, a pak vrlo zaprašenu, mudrost: naše je samo ono što poklonimo drugima. {U to ime smo igrali nagradnu igru za free konsultaciju} Iz ponora svoje duše vam želim da je živite svakog dana i da osetite snagu njenog milosrđa. Tuđa sreća, blagostanje i lepota ne ugrožavaju bunar vašeg izobilja, naprotiv. Negujte ZAHVALNOST i VELIKODUŠNOST, koliko god da su arhaični u vremenima Strašnoga nam Suda, jer Univerzum ih zaista obožava i uredno vas sada stalkuje... zapisujući pomno ocene u svoj dnevnik. Želite najbolje, zar ne? 🤔 Onda budite sebi najbolji Prijatelj {kao što ste uvek sebi i najveći neprijatelj} i onima koji to zavređuju, svojim Prijateljstvom – neprocenjiv luksuz today! Ne trošite svoje baterije {ni tuđe} na hronične žalopojke i one koje baš i ne mirišete... ILI vas sistematično uništavaju zloupotrebama svih modula {sami ste im dali dozvolu}, jer koliko god ih abrovisali, podmetali im „sitna zla“ {zlo je zlo} ili im ih priželjkivali; sekli za njima vene ucveljeni na pločicama kupatila (...) – HRANITE ih uvek svojom energijom (!), kakva god da je. Ako više volite: predajete im svoju MOĆ. Zašto ne biste, promene radi, hranili sebe: zdravo!

I nikako ne zaboravite: povređuju samo oni koji ne umeju da vole sebe {molim vas, ne brkajte fenomen sa narcizmom, sebičnošću (...) }. Pa, ko se ophodi prema vama kao da mu i nije baš stalo, verujte mu na delo (!) i odlazite na vreme. Nemojte legalizovati ludilo. Kompromisi su nešto drugo. Tragajte neumorno za boljim, jer POSTOJI. Ne dopuštajte da vam svako podiže noge na sto za kojim jedete, jer ni vi to ne činite na njegovom {valjda}. Izbacite sve uljeze, bespovratno. Nemojte im izdavati, iznova i iznova, besplatne vize i pasoše za povratak u vaš JEDINI Život {ne pamtimo prethodne jelte...kao što nećemo ni ovaj}.

Mnogima želim prosvetljenje, samoosvešćivanje i odluku za {uspešnu} rehabilitaciju od svih narkomanskih zavisnosti, koje vode sigurnoj smrti: mazohizma, patnje, samoobmanjivanja, osvetoljubivosti, zavisti & ostalih nečastivih iskušenja... bofl emocija i ljudi.

You are Life itself! ⭐ Kud većeg poklona? Imate baš sve što vam je potrebno i nikada nije kasno za brand new početke! Sve je do vaših (ne)pravih izbora i želje da budete bolji nego što trenutno jeste. Progres je stvar volje i rada, ne pukog graviranja kože borama! 😉


Cheers darlings! ❤
and MEOW
Cat 






CONVERSATION

2 comments:

  1. Uživam doslovno u svakom tekstu i i odličnim slikama koje prate iste 👌👍👍Veliko bravo💗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Drago mi je da uživate! Happy New Year!

      Delete

Thanks for reading!
Don't forget: sharing is caring!